Zakelijk advies bij Munsterhuis

Zakelijk rijden met Renault? Dat kan! Munsterhuis Renault biedt veel mogelijkheden voor zakelijk rijden. Wij weten precies wat er bij komt kijken en helpen je bij elke stap in het proces naar zakelijk rijden. Onze gespecialiseerde collega’s zorgen voor snelle service, professioneel onderhoud en deskundig advies. Daarnaast heb je altijd een vast aanspreekpunt.

Business modellen
 

Zakelijk leasen

Ben je op zoek naar zakelijk leasen? Ook dat kan eenvoudig bij Munsterhuis Renault. Wij bieden verschillende lease opties, zoals:

 

Bedrijfswagens

Maar ook met bedrijfswagens kunnen wij veel voor je betekenen. Renault is immers de grootste leverancier van bedrijfswagens in Europa. Wij helpen je met het uitzoeken van de bedrijfswagen die bij jouw onderneming past.

 

Diensten

Munsterhuis heeft een breed scala aan diensten, waardoor wij je kunnen helpen met onder andere pech en vervangend vervoer. Onze gespecialiseerde monteurs staan voor je paraat en met onze onderhoudscontracten en verzekeringsmogelijkheden ben je snel weer op weg bij ongevallen en pech. Zo staan wij altijd voor jou klaar om jou mobiel te houden.

Renault Austral

Erwin Pels

Accountmanager Zakelijke Markt

Wij staan altijd voor je klaar!

Gemoedelijk en allemaal het hart op de juiste plaats. Dat maakt het werken bij Munsterhuis bijzonder. Ons verkoopteam staat altijd voor je klaar voor persoonlijk advies en begeleiding.

Kom gerust langs bij ons in de showroom voor een kop koffie!

Ons team

Ons zakelijk team staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ze helpen je inzicht geven in de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Zij hebben alles in huis om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ons zakelijk team biedt:

  • Een verkoopadviseur gespecialiseerd in bedrijfswagens
  • Een After Sales adviseur bedrijfswagens
  • Een proefrit zonder afspraak
  • Snel een offerte op maat (inclusief ombouw)
  • Een vast aanspreekpunt voor mobiliteit
  • Ondersteuning bij jouw wagenparkbeheer
  • Deskundig advies op gebied van kosten en milieu
  • Deskundig advies over elektrisch rijden
  • Hulp bij het regelen van verzekeringen
  • Hulp bij het opstellen van een onderhoudscontract

Financieringsmogelijkheden


Wij zoeken samen met jou naar een geschikte oplossing voor de financiering. Leasen kan op verschillende manieren, maar niet elke manier past bij elk bedrijf. Daarom zorgen wij voor een leasecontract dat bij jouw bedrijf past. Zo kan je kiezen voor een korte of lange looptijd en kan je aangeven van welke fiscale voordelen je gebruik wenst te maken.  Zit je in het MKB of ben je ZZPer? Financial lease is dan ideaal voor jou. Wil je het onderhoud mee financieren? Dan kies je voor Flex financial lease. En ben je op zoek naar een auto van de zaak? Kies dan voor Operational lease. Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing.