Zakelijk advies bij Munsterhuis

 

Zakelijk rijden met Renault? Dat kan! Munsterhuis Renault biedt veel mogelijkheden voor zakelijk rijden. Wij weten precies wat er bij komt kijken en helpen je bij elke stap in het proces naar zakelijk rijden. Onze gespecialiseerde collega’s zorgen voor snelle service, professioneel onderhoud en deskundig advies. Daarnaast heb je altijd een vast aanspreekpunt.

Kangoo Electric

Bedrijfswagens

Ook op het gebied van bedrijfswagens kunnen wij veel voor je betekenen. Renault is immers de grootste leverancier van bedrijfswagens in Europa. Wij helpen je met het uitzoeken van de bedrijfswagen die bij jouw onderneming past.

Zakelijk leasen

Ben je op zoek naar zakelijk leasen? Ook dat kan eenvoudig bij Munsterhuis Renault. Wij bieden de volgende verschillende lease opties.

Renault Flex Financial Lease

Financial lease

Financial lease kan bij ons al vanaf 0% rente. Het gefinancierde bedrag betaal je in maandelijkse termijnen terug. Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente.

Renault Flex Financial Lease

Flex Financial Lease

Flex Financial Lease is een uitbreiding van financial lease. Ideaal voor ondernemers die tijdens de duur van hun contract graag willen weten waar zij aan toe zijn.

operational lease

Operational Lease

Operational Lease is de zogenaamde 'auto van de zaak‘ en is de meest gekozen vorm van zakelijk leasen. Je lost het investeringsbedrag tijdens de leaseperiode in gelijke termijnen af.

Renault - financiering

Financieringsmogelijkheden

Wij zoeken samen met jou naar een geschikte oplossing voor de financiering. Leasen kan op verschillende manieren, maar niet elke manier past bij elk bedrijf. Daarom zorgen wij voor een leasecontract dat bij jouw bedrijf past. Zo kan je kiezen voor een korte of lange looptijd en kan je aangeven van welke fiscale voordelen je gebruik wenst te maken.  

Zit je in het MKB of ben je ZZPer? Financial lease is dan ideaal voor jou. Wil je het onderhoud mee financieren? Dan kies je voor Flex financial lease. En ben je op zoek naar een auto van de zaak? Kies dan voor Operational lease. Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing.

Diensten

Munsterhuis heeft een breed scala aan diensten, waardoor wij je kunnen helpen met onder andere pech en vervangend vervoer. Onze gespecialiseerde monteurs staan voor je paraat en met onze onderhoudscontracten en verzekeringsmogelijkheden ben je snel weer op weg bij ongevallen en pech. Zo staan wij altijd voor jou klaar om jou mobiel te houden.

Meer weten?

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.