Renault Austral

Renault Austral

Rijklaar vanaf
€37.330
Private lease p.m. vanaf
€609
Renault Austral

Austral E-Tech full hybrid

De nieuwe Renault Austral is een 100% hybride SUV met perfecte afmetingen, een krachtige voorkant en opvallende verlichting. Stijlvolle lijnen worden benadrukt door een glanzend zwart dak. Beschermende elementen aan de contrasterende zijkanten versterken het robuuste profiel van de Renault Austral.

We laten je graag kennismaken met deze nieuwe aanwinst in de Renault-familie. Kom langs in onze showroom en ontdek het zelf!

Renault Austral

Rij nauwkeurig en veilig in de Renault Austral

Op lange ritten biedt de hybride Austral efficiëntie, krachtige acceleratie en indrukwekkende stabiliteit. Met het geavanceerde 4Control-systeem (afhankelijk van de uitvoering) rijd je nauwkeurig en veilig. In de stad worden alle manoeuvres gemakkelijk gemaakt dankzij de  korte draaicirkel van 10,1 m. Hier verandert de Austral van SUV tot heuse stadsauto!

Renault Austral

Space Control

De nieuwe Austral is ontworpen om het hele gezin optimaal comfort en gebruiksgemak te bieden. Het moderne interieur met hightech cockpit is ruim, praktisch en van hoge kwaliteit. Het OpenR-scherm is een van de grootste op de markt en toont zowel een digitaal instrumentenpaneel als een navigatie- en multimediascherm, waarin belangrijke Google-services en -apps zijn geïntegreerd. 

Een innovatief cockpitontwerp zorgt voor genoeg ruimte tussen de voorstoelen en een inductieve oplader voor je smartphone. De achterbank van de Austral kan 16 cm naar achteren worden verschoven, waardoor passagiers méér beenruimte hebben. De bagageruimte van de Austral heeft een maximale inhoud van 575 liter (afhankelijk van uitvoering). Heb je je handen vol? Geen probleem! Je hebt namelijk handsfree toegang tot  bagageruimte door de automatische achterklep.

Renault Austral

Aandrijving

De nieuwe Austral introduceert de tweede generatie van Renault's unieke E-Tech hybride aandrijflijn. Uitgerust met geavanceerde technologie, gebruikt de E-Tech full hybrid  een 1,2-liter driecilinder turbobenzinemotor in combinatie met een 400-volt elektromotor. Deze aandrijflijn is als 200 pk (118 en 147 kW) beschikbaar. Met een energie-efficiëntie van 42% is de Austral één van de beste in zijn klasse. Het gemiddelde brandstofverbruik van 4,5 l/100 km is vergelijkbaar met moderne dieselversies. De CO2-uitstoot van 103 g/km is verrassend laag en de hybride aandrijflijn staat garant  voor nog meer rijplezier.

Renault Austral Esprit Alpine

Sportief design: Esprit Alpine-badge, exclusieve carrosseriekleur in Gris Schiste Satin, voorspoiler met sportieve splitter, 20" lichtmetalen daytona-wielen, hightech achterlichten met iriserend 3D-effect, Alcantara®-bekleding met blauwe stiksels en nappalederen stuurwielbekleding.

Renault Austral uitvoeringen

Image
Renault Austral

Austral - Equilibre

Nu vanaf:
€37.330
Private lease p.m. vanaf
€609
Image
Renault Austral

Austral - Techno

Nu vanaf:
€39.830
Private lease p.m. vanaf
€639
Image
Renault Austral

Austral - Techno esprit Alpine

Nu vanaf:
€45.830
Image
Renault Austral

Austral - Iconic

Nu vanaf:
€47.330
Private lease p.m. vanaf
€724
Image
Renault Austral

Austral - Iconic esprit Alpine

Nu vanaf:
€48.330

De nieuwe Renault Austral

Renault Austral
Renault Austral
Renault Austral
Renault Austral
Renault Austral

Veelgestelde vragen over de Renault Austral

Welke Renault Austral uitvoeringen zijn er?

De Renault Austral is bij Munsterhuis verkrijgbaar in verschillende versies. Hierbij biedt Munsterhuis de volgende uitvoeringen:

  • Renault Austral - Equilibre
  • Renault Austral - Techno
  • Renault Austral - Techno esprit Alpine
  • Renault Austral - Iconic
  • Renault Austral - Iconic esprit Alpine
Wat is de prijs van de Renault Austral?

De Renault Austral is verkrijgbaar vanaf €37.330,-.

Via private lease is de Renault Austral beschikbaar vanaf €609,- per maand.

Kan ik de Renault Austral private leasen?

De Renault Austral is bij Munsterhuis ook verkrijgbaar als private lease. Private lease de Renault Austral al vanaf € 609,- per maand.

Is de Renault Austral volledig elektrisch?

De Renault Austral is niet volledig elektrisch. De nieuwe Austral is een 100% E-Tech hybrid SUV. Lees hier meer over de aandrijving van de Renault Austral.

Beschikt de Renault Austral over Apple Carplay / Android Auto?

De Renault Austral is standaard uitgerust met het OpenR multimediasysteem. Daarnaast beschikt de Austral over Apple Carplay & Android Auto.

Is de Renault Austral al leverbaar?

Zeker! De Renault Austral is leverbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs.

Hoeveel mag de Renault Austral trekken?

De Renault Austral beschikt over een trekvermogen van 1.500 kg. Hiermee is de Renault Austral een ideale gezinsauto voor de vakantie.

Meer informatie over de Renault Austral!

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Let op: voertuigen van Renault die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijzen. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. Voor voertuigen die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt.