My Renault+

Renault-rijders kunnen rekenen op alle zorg en aandacht voor hun auto. Dat garanderen we door de kwaliteit van onze producten en goede service. Om deze service nog verder uit te breiden, bieden wij My Renault aan. Hier vind je informatie terug over jouw auto en profiteer je als klant van vele extra voordelen zoals gratis Renault Route Service, een gepersonaliseerd onderhoudsschema, meldingen van nieuwe updates voor audio/navigatie en 15% korting bij Renault Erkend Schadeherstel.

Voor slechts € 49,95 kun je My Renault uitbreiden naar My Renault+. Je profiteer direct van de volgende extra’s:

Word jij ook lid?

Meld je aan als My Renault+ lid en profiteer van deze unieke en gemakkelijke online tool. Natuurlijk kun je ook informeren bij onze serviceadviseurs. Zij helpen je graag verder!

Algemene voorwaarden:
  1. APK: Inclusief afmeldkosten, viergastest of roetmeting. Maximaal 1x per jaar.
  2. Zomer- en Winterinspectie: Controle op essentiële punten van belang in die periode t.w.v. €9,95. Beide inspecties zijn 1x per jaar gratis.
  3. Vloeistoffen bijvullen. Bijvullen motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en ruitensproeiervloeistof. Het bijvullen betreft alleen het op peil brengen van de genoemde vloeistoffen. Indien tijdens het onderhoud volgens het onderhoudsschema vloeistoffen vervangen of bijgevuld dienen te worden, dan is dit niet gedekt. Dit is evenmin van toepassing als een laag vloeistof niveau het gevolg is van een technisch defect.
  4. Lampen vervangen: Controle en vervangen van defecte verlichting aan de buitenzijde van de auto. Xenon, LED en interieurverlichting zijn uitgesloten. Het betreft alleen vervangen van defecte lampen, preventief vervangen is uitgesloten. Bij vervanging wordt gebruik gemaakt van standaard lampen.
  5. Ruitreparatie: Reparatie van een sterretje in uw voorruit. Een sterreparatie wordt gratis uitgevoerd ongeacht of de auto voor glas is verzekerd. Alle wel verzekerde sterreparaties worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij waarbij de auto is verzekerd. Een gratis sterreparatie valt alleen onder My Renault+ indien bij het aanbieden van de auto de groene kaart wordt overlegd, dus ook indien de auto niet voor glas is verzekerd.
  6. Bandenreparatie: Reparatie door middel van een plug. Alle andere reparatiemethoden vallen niet onder My Renault+. Geldt uitsluitend voor banden behorend bij het voertuig. Een reparatie d.m.v. een reparatie plug zal en kan alleen worden uitgevoerd indien dat mogelijk is, bij twijfel zal een alternatieve reparatie worden voorgesteld.
  7. Schadeherstel dient door de dealer volgens taxatie worden uitgevoerd. Alle wel verzekerde vervangend vervoerskosten worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij waarbij de auto is verzekerd.
​​​​​​​De pas is alleen van toepassing bij alle vestigingen van Munsterhuis en is enkel bestemd voor particulieren en/of klein zakelijke klanten. Geldigheidsduur is één jaar na afgifte en kan tegen betaling jaarlijks worden verlengd. De pas is niet overdraagbaar. Er kan alleen gebruik worden gemaakt van het dienstenpakket als uw auto conform Renault fabrieksvoorwaarden onderhouden wordt bij de officiële Renault merkdealer.