Renault Advantage

Optimaal behoud van je Renault dankzij Renault Advantage

Onder het mom van “Goed onderhoud is het beste onderhoud”, is Renault Advantage gelanceerd. Deze alternatieve onderdelenlijn is bestemd voor Renault-modellen met een levensduur van minimaal 5 jaar. De onderdelen van Renault Advantage zijn een hoogwaardig en betaalbaar alternatief voor de originele Renault-onderdelen. Wij vertellen je hier graag meer over.

munsterhuis onderhoudscalculator

Originele Renault-onderdelen versus Renault Advantage

De originele Renault-onderdelen worden speciaal afgestemd op jouw auto. Deze voldoen aan de hoge normen die Renault stelt op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. De onderdelen van Renault Advantage zijn een waardevol alternatief voor de originele Renault-onderdelen.

Deze zijn afgestemd op de levensduur van jouw Renault en de manier waarop jij de auto gebruikt. Als je voor Renault Advantage kiest, betaal je gemiddeld 25% minder dan voor de originele Renault-onderdelen.  

De voordelen van Renault Advantage

1. Betaalbaar
Voor de onderdelen van Renault Advantage betaal je gemiddeld 25% minder dan voor de originele Renault-onderdelen. 

2. Transparant
Bij Renault Advantage ontvang je vooraf een offerte met vaste prijzen. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. 

3. Kwaliteit
De onderdelen van Renault Advantage worden uitgebreid getest en beoordeeld op kwaliteit. Enkel door Renault erkende leveranciers mogen de onderdelen leveren.

4. Zekerheid
Bij Renault Advantage profiteer je van 1 jaar garantie op de onderdelen en het arbeid en 2 jaar garantie op accu’s.

5. Maatwerk
De onderdelen van Renault Advantage worden afgestemd op de levensduur van jouw auto en de manier waarop jij de auto gebruikt. 

 

Meer weten over Renault Advantage?

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.