Renault bedrijfswagens opent nieuwe deuren

Body

Renault vernieuwt het aanbod lichte bedrijfswagens en breidt dit verder uit. Na de nieuwe Master in 2019 volgen nu de nieuwe Kangoo, de nieuwe Express, de nieuwe Trafic Combi en de nieuwe SpaceClass.

“Renault is al meer dan 120 jaar lang een expert op het gebied van lichte bedrijfswagens en leidend op het gebied van innovatie. Met de nieuwe modellen biedt het merk een vernieuwd en groter aanbod.”
Mark Sutcliffe, Renault
Express

Renault Express

Deze praktische en efficiënte bestelwagen is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een multifunctioneel voertuig met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De volledig nieuwe EXPRESS heeft een dynamisch en robuust exterieurdesign, een look die perfect aansluit bij de rest van het Renault-merk. Er is gezorgd voor optimaal laadgemak door afmetingen die geen enkele andere bestelwagen in dit segment biedt. Het model beschikt over een modern interieur met veel opbergruimte en comfortabele stoelen die gemaakt zijn om lang mee te gaan. De nieuwe EXPRESS is het antwoord van Renault op vragen van klanten die op zoek zijn naar ruimte en gebruiksgemak.

KANGOO

De nieuwe Renault KANGOO

Deze innovatieve bestelauto met een atletische en dynamische stijl is vooral gericht op bedrijfswagenparken, vakmensen en bedrijfseigenaren met hoge eisen die op zoek zijn naar een bedrijfsauto die perfect inspeelt op hun wensen en over de nieuwste technologie en innovatie beschikt om aan hun zakelijke behoeften te voldoen. De nieuwe KANGOO is verkrijgbaar in twee lengtes. De prijzen van de nieuwe Renault KANGOO worden in juni bekend gemaakt en vanaf de herfst is dit model te bewonderen in onze showrooms!

TRAFIC

De nieuwe Renault Trafic Combi en Renault SpaceClass

Naast de Express en de KANGOO, introduceert Renault ook zijn nieuwe Trafic-reeks voor personenvervoer. Er komen twee nieuwe uitvoeringen. De gloednieuwe Renault Trafic is verkrijgbaar als Combi, voor een groot aantal passagiers, of als SpaceClass, bestemd voor de veeleisende klant die op zoek is naar veelzijdigheid, ruimte en exclusief comfort..

Het DNA van de Trafic is nu sterker dan ooit, met een krachtiger design, een geoptimaliseerd interieur, meer motoren om uit te kiezen en veiligere prestaties.