Nieuws

Nieuws

Image
Renault Megane Estate PHEV

Hybride en plug-in hybride, wat is het verschil?

De afgelopen jaren is het aantal elektrische en hybride auto’s enorm gestegen. Hybride auto’s zijn geschikt voor wie duurzaam wil rijden, maar een volledig elektrisch voertuig nog een stap te ver is. Er zijn verschillende soorten hybride auto’s.

Image
Kangoo E-Tech Electric

Maatregelingen rondom de vergroening van bedrijfswagens

De Nederlandse overheid gaat de komende jaren de wet- en regelgeving rondom bedrijfswagens verder aanscherpen. Er worden verschillende maatregelen genomen om bedrijfswagens met een verbrandingsmotor steeds minder aantrekkelijk te maken.

Image

Rijd veilig met Lane Assist en de Lane Departure Warning

Alle bestuurders zijn weleens moe als zij heel vroeg zijn opgestaan of de hele dag hebben gewerkt. Om ook op dit soort momenten veilig te rijden, kun je gebruikmaken van de rijhulpsystemen van Renault, zoals de Lane Assist en het Lane Departure Warning System.
Image
Renault Espace

Renault Espace: de zesde generatie is in aantocht

Dit voorjaar wordt de zesde generatie van de Renault Espace gelanceerd!
Image
elektrisch rijden

3 fabels over elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en gebeurt op grote schaal. Echter bestaan er nog fabels over elektrisch rijden. Maar waarom?
Image
Renault Trafic Electric - Munsterhuis

De voordelen van een elektrische bedrijfswagen

Inmiddels kan niemand er meer omheen: duurzaamheid. Overheden doen hard hun best om de ecologische impact op de aarde te minimaliseren. Ook op het gebied van mobiliteit worden de regels jaarlijks aangescherpt. Elektrische bedrijfswagens zijn de toekomst.

Image
MEGANE E-TECH Electric

Waarom SUV’s zo populair zijn

De populariteit van SUV’s is over de afgelopen jaar flink gestegen. Dit geldt ook voor de SUV’s van Renault. Waar voorheen met name oudere mensen kozen voor een SUV, wordt dit type auto ook steeds geliefder onder jongere doelgroepen.

Image
Renault Zoë - electric

De duurzame revolutie van Renault

Op het gebied van elektrisch rijden is Renault zowel een pionier als een marktleider. Dit succes startte met de Renault ZOE en is over de loop van de jaren steeds verder uitgegroeid.

Image
Renault Austral Esprit Alpine

Prijzen bekend Renault Austral

Renault heeft de prijzen bekendgemaakt van de geheel nieuwe Renault Austral. Je rijdt de Renault Austral al vanaf € 36.480,- of € 579,- per maand met Private Lease.
Image
Renault Trafic Electric - Munsterhuis

Renault introduceert de Trafic E-Tech Electric

Renault introduceert de Trafic E-Tech Electric, de eerste volledig elektrische versie van de absolute bestseller! Net als bij  andere elektrische bedrijfswagens in het gamma zijn er geen compromissen gesloten.

Image
Renault Austral

Reserveer nu: De nieuwe Renault Austral

De volledig nieuwe Renault Austral is vanaf nu te reserveren bij Munsterhuis. Nederland behoort met Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland tot de eerste landen in Europa waar dit mogelijk is.
Image
Kangoo Master Electric

De vernieuwde Kangoo & Master E-Tech Electric

Renault vernieuwt zijn elektrische bedrijfswagenaanbod met de volledig nieuwe Kangoo E-Tech electric en nieuwe Master E-Tech electric. De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric is vanaf medio juli bij Munsterhuis te bezichtigen. De nieuwe Renault Master E-Tech electric volgt begin augustus.