Nieuwe MASTER

Nieuwe MASTER

Rijklaar vanaf
€23.990,-
Lease p.m. vanaf
€177,-
Offerte aanvragen

Een eigen, uitgesproken stijl, meer rijplezier en betere prestaties. De nieuwe MASTER maakt het dagelijkse werken makkelijker dankzij een nieuw dashboard, uitgebreide uitrusting en slimme rijhulpsystemen.  

Renault Master

Veelzijdig karakter

De Renault MASTER is een multi-inzetbare bedrijfswagen en biedt talloze ombouwmogelijkheden: van pick-ups, kiepbakken, distriboxen én ook unieke varianten. Zo is de Renault MASTER ook om te bouwen tot paardenvrachtwagen, polyvolume of verkoopwagen!

Ontdek de ombouwmogelijkheden voor jouw bedrijf.

Nieuwe MASTER

Verbeterde omstandigheden

Deze krachtige bedrijfswagen biedt jou een eenvoudige toegang tot de laadruimte en bespaart tijd en energie. De uitrusting met geavanceerde rijhulpsystemen zijn ontworpen om je werk- en rijomstandigheden te verbeteren. 

Nieuwe MASTER

Slim interieur

Het interieur van de nieuwe MASTER is slim ingericht en ontworpen om jouw behoeften te voorzien. De nieuwe MASTER biedt de uitrusting en functies van een mobiel kantoor. 

Nieuwe MASTER

Nieuwe motor

Het motoraanbod van de nieuwe MASTER is volledig vernieuwd en biedt nóg betere prestaties. De nieuwe motor heeft 180 pk (132 kW) en 400 Nm. Het nieuwe motoraanbod is perfect voor professioneel gebruik en zorgt ervoor dat jouw brandstofverbruik wordt verlaagd.