Motoren en elektrisch

Met de komst van allerlei nieuwe motoren, is het misschien lastig om een keuze te maken welke motor bij jou past. De 'Kies Jouw Motor' tool beantwoordt al jouw vragen en geeft antwoord op de vraag: "Welke motor past bij mij?" Uit deze tool komt niet alleen de motor die het beste bij jouw levensstijl past, maar zullen er ook modellen worden weergegeven die beschikbaar zijn met deze motor én informatie over de motor zelf!

Lage verbruikskosten
Lagere onderhoudskosten
Vrijstelling van wegenbelasting tot 2025
Renault Master Z.E.

Elektrisch rijden

Met meer dan 9 jaar ervaring op het gebied van elektrisch rijden heeft Renault een sterke positie veroverd als pionier en Europees leider in deze markt. Ons aanbod bestaat niet alleen uit persoonswagens, maar uit ook bedrijfswagens. Wil je meer weten over elektrisch rijden bij Munsterhuis?

Meer informatie Elektrische voorraad

LPG Bi-Fuel

Bi-Fuel

Veilig en voordelig rijden op een schonere brandstof, kan dat? Zeker! Met Bi-Fuel rijd je al voordeliger vanaf 5.000 kilometer per jaar én zorg je voor een beter milieu. Bi-Fuel zorgt namelijk voor een lagere CO2 uitstoot. Wil je meer weten over Bi-Fuel?

Meer informatie Bi-Fuel voorraad

E-TECH

E-TECH

Renault heeft drie nieuwe E-TECH modellen op de markt gebracht: CLIO E-TECH, CAPTUR E-TECH Plug-in en MÉGANE Estate E-TECH Plug-in. Combineer elektrisch rijden met een sportieve, directe respons. Wil jij geld besparen tijdens het rijden? Dan is een E-TECH model iets voor jou! 

Meer informatie E-TECH voorraad

Elektrisch of hybride rijden: de meest voordelige en duurzame keus

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.