Kangoo ZE Header

KANGOO Z.E.

Rijklaar vanaf
€28.590,-
Offerte aanvragen Elektrisch rijden

KANGOO Z.E.

Renault is leider op het gebied van voertuigverkoop en pionier op het gebied van elektrische voertuigen in Europa. De Renault KANGOO Z.E. is de belichaming van de ambitie om elektrische bewegingsvrijheid te bieden aan gebruikers, en dan vooral voor professionals. Dit voertuig wordt geproduceerd in Frankrijk en in het nieuwe model zijn unieke kennis en vier grote innovaties verwerkt: een nieuwe 33 kWh accu, een nieuwe 44 kW 60 pk motor, een nieuwe 7 kW lader en een unieke innovatieve warmtepomp.

De Renault KANGOO Z.E. heeft alle kenmerken van de KANGOO, maar produceert geen geluid en geen uitstoot**. Jouw ritten van en naar het werk zullen nooit meer hetzelfde zijn. Dankzij de 0% uitstoot houd je tijdens het werk rekening met het milieu. Het maximale koppel van 225 Nm is vanaf stilstand al volledig beschikbaar en zorgt in combinatie met de automatische transmissie voor een soepele versnelling.


BrochurE KANGOO ZE  PrijslijsT KANGOO ZE

Bereken de actieradius voor je nieuwe MASTER Z.E.

Kangoo ZE Header

Altijd onderweg

Met een actieradius van 270 km NEDC. biedt de Renault KANGOO Z.E. de beste actieradius op de markt van de elektrische bedrijfswagens. In de realiteit kun je als bezorger van goederen bij normaal gebruik 200 km afleggen. Het bereik hangt af van de snelheid, het hoogteverschil van de wegen, het gebruik van de verwarming of airconditioning en de rijstijl. Om de actieradius te vergroten heeft de KANGOO Z.E. een aantal hulpmiddelen, zoals de Eco-modus om rijprestaties te beperken ten gunste van het bereik. Het R-LINK navigatie heeft een functie om oplaadpunten binnen de actieradius weer te geven, evenals de beschikbaarheid hiervan. De KANGOO Z.E. is eenvoudig op te laden, zowel thuis en op kantoor als onderweg. Zo blijf je mobiel.

Kangoo ZE dashboard

Wagenpark en lease

Investeren in een wagenpark is niet niks. Daarom moet dit verstandig beheerd worden. Met een ruim aantal mogelijkheden en uitvoeringen biedt de KANGOO Z.E. alles voor een efficiënt wagenpark. Ons zakelijk team kan je helpen om jouw wagenpark van A tot Z te regelen, dus ook een elektrisch wagenpark. Ook voor zakelijk leasen en financieren kun je terecht bij ons zakelijk team.