Grand scenic

Grand SCÉNIC

Rijklaar vanaf
€43.465

Let op: voertuigen van Renault die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijzen. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. Voor voertuigen die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt.

Renault Grand Scenic

Renault Grand SCÉNIC

Met zijn gestroomlijnde silhouet dat zowel modern als elegant is, trekt de Renault Grand SCÉNIC alle aandacht. Met grote 20” wielen, matte aluminium dakrails, verticale achterlichten met 3D-effect en een carrosserie in twee kleuren heeft hij alles in zich om je te verleiden. De Renault Grand SCÉNIC beschikt over de laatste innovaties op het gebied van rijhulpsystemen: Lane Departure Warning, noodremassistentie met voetgangersdetectie en een waarschuwingssysteem bij vermoeidheidsdetectie. Personaliseer tevens jouw rijbeleving met de MULTI-SENSE®-technologie en beschik altijd en overal over belangrijke informatie met het head-up kleurendisplay. Zo reis je uiterst comfortabel en veilig.

Renault Grand Scenic

Interieur

De Renault Grand SCÉNIC is leverbaar met 5 of 7 zitplaatsen en biedt je de comfort die je verdient. Met behulp van de OneTouch-achterstoelen heb je in een handomdraai een vlakke laadvloer om alles in alle eenvoud te kunnen vervoeren. De Grand SCÉNIC is dé opbergkampioen, met een laadruimte van 718 liter. Door het panoramische glazen dak komt er volop licht in het interieur van de Grand SCÉNIC. Met het nieuwe Renault R-LINK 2-multimedia- en navigatiesyteem krijg je de mogelijkheid tot talloze functies, zoals MULTI-SENSE, welke je de keuze geeft uit vijf rijstijlen en vijf soorten sfeerverlichting. Om verder te genieten van de rit heeft de Renault Grand SCÉNIC een exclusief Bose®-geluid. Er is aan alles gedacht om jouw ervaring in de nieuwe Grand SCÉNIC zo aangenaam mogelijk te maken.

Renault Grand Scenic

Exterieur

De Renault Grand SCÉNIC valt direct op dankzij zijn aerodynamische, moderne en stijlvolle lijnen. De Grand SCÉNIC heeft een vernieuwend uiterlijk met standaard 20” ‘tall & narrow’-wielen, welke zorgen voor een lager brandstofverbruik. Ook heeft hij aluminium dakdragers en verticale achterlichten met een 3D effect. Door de tweekleurige afwerking springen de nieuwe vormen van de MPV naar voren en de C-vormige dagrijverlichting met ‘LED PURE VISION’-techniek werpt hier een nog beter beeld op. Met de verschillende aanpassingsopties is de SCÉNIC aan te passen naar jouw wens.

Contact

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.