Carrosserie en vooruit

Carrosserie en vooruit

Carrosserie Renault

Carrosserie

Om de inzittenden te beschermen, bezit elke Renault over een carrosserie met geavanceerde kooiconstructie. Dit maakt jouw Renault een veilige auto. Door volgens officiële fabrieksvoorschriften de reparatie uit te voeren en gebruik te maken van originele Renault-onderdelen en -materialen biedt Munsterhuis een extra veiligheidsgarantie.

Heb jij een beschadigd carrosserie? Dan is het van belang dat je deze spoedig herstelt om de veiligheid in je auto te bevorderen. Maak daarom snel een afspraak voor het herstel van je carrosserie. 

Ruitschade Renault

Voorruit herstel

Ruitschade opgelopen? Bij Munsterhuis kunt u deze gemakkelijk en snel laten herstellen. Vaak is het mogelijk om de oude ruit te herstellen. Deze ingreep is meestal erg snel klaar. De reparatie van de oude ruit zorgt ervoor dat de ruit weer net zo sterk is als voorheen. Is de ruitschade niet meer te herstellen, dan vervangen wij de ruit voor een originele Renault ruit. Voor het vervangen van de ruit rekenen wij een All-in prijs. Hierbij ontvang je 12 maanden Renault Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie. 

Maak direct een afspraak