Maak jouw Renault klaar voor het voorjaar!

De lente staat weer voor de deur, de temperaturen gaan omhoog en dat heeft ook impact op jouw Renault. Munsterhuis helpt jou graag veilig op weg, zodat jij dit voorjaar zorgeloos op pad kan. Om jouw auto op tijd klaar te hebben  voor het voorjaar, adviseren we je een afspraak te maken via onze afspraakplanner of door contact op te nemen met de vestiging van jouw keuze. Dan zorgen onze vakmensen ervoor dat jouw auto helemaal gereed is voor de komende maanden!

Renault banden

Zomerbanden

Om de veiligheid van jouw Renault te vergroten en het brandstofverbruik te optimaliseren is het belangrijk dat je de juiste banden onder jouw auto hebt. Bij Munsterhuis kunnen wij de banden van je auto eenvoudig vervangen en zorgen we ervoor dat je veilig de zomer doorkomt!

Heb je je banden nog niet vervangen? Plan hieronder eenvoudig een afspraak in.

Airco

Aircocheck

Met zonnige en warme dagen in aantocht is het prettig dat je weet of het aircosysteem nog goed werkt. En is alles wel schoon en fris? Je weet het direct na de gratis Airco Check! Een goedwerkende airco is bovendien wel zo veilig: het houdt de ruiten vrij van condens én jouw hoofd koel. Maak daarom nu een afspraak voor een gratis Airco Check. 

Bovendien maak je kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels als je kiest voor Airco Reiniging, Airco Servicebeurt of Airco Onderhoud Compleet.